Saar Koningsberger deelt jaloersmakende vakantiefoto’s – RTL Boulevard

0
1
Saar Koningsberger deelt jaloersmakende vakantiefoto’s – RTL Boulevard

Home

Video

Nieuwsbrieven

Contact

Privacy

Adverteren

Beeld © ANP

Saar Koningsberger heeft het goed bekeken deze dagen. De presentatrice heeft haar biezen gepakt en is samen met haar dochter Scottie en vriend Martijn naar Maleisië gevlogen. Op Instagram deelt ze alles over hun jaloersmakende vakantie.

Lees ook:

Saar Koningsberger wil dolgraag tweede kindje

“Ja hoiiii!! Khebbut naar me sjin hoorrr”, grapt ze onder één van haar foto’s. We kunnen alleen maar wegdromen bij de plaatjes die ze deelt van het gezin op het zonovergoten eiland Langkawi. En nog even over Scottie, wat is het toch een schatje en wat is ze groot geworden!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?Download dan nu de RTL Boulevard app!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here